Angela

Als je overweegt om met me te werken, wil je vast graag eerst weten wie ik ben.

Allereerst: ik ben gecertificeerd coach. Dat houdt in dat ik met bloed, zweet en vooral ontzettend veel plezier een papiertje heb behaald dat ervoor staat dat ik kwaliteit lever. Dus staan nu op LinkedIn de letters CPCC achter mijn naam: Certified Professional Co-active Coach. Wat ook de reden is voor de coaching (uitstelgedrag, perfectionisme, vast zitten en niet weten hoe je vooruit moet) de coaching is gericht op voor elkaar krijgen wat je wilt, en blij zijn met wie je bent.

Daarnaast ben ik trainer. Ik geef trainingen in van alles en nog wat, omdat ik de afwisseling leuk vind. Mijn trainingen gaan o.a. over beïnvloeden, adviseren, communiceren en presenteren. Ze zijn bedoeld voor mensen die willen leren hoe ze anderen beter kunnen bereiken, om meer effect te hebben. De rode draad in de onderwerpen is invloed en vertrouwen: Invloed op jezelf en op anderen. Vertrouwen op je eigen kunnen, je eigen wijsheid, je eigen kwaliteiten.

Ik lach graag tijdens het werk, kan goed luisteren, en ik ben allergisch voor mooipraterij. Ik vind het belangrijk dat dingen écht zijn, dat iemand waar voor zijn geld krijgt, en dat ik niks beloof dat ik niet waar kan maken.

De feedback die ik het vaakst te horen krijg, is dat mensen mij besmettelijk enthousiast vinden. En dat ze meer aandurfden tijdens de training of coaching dan ze vooraf gedacht hadden. Je kunt meer feedback lezen op mijn pagina’s met aanbevelingen: als trainer en als coach.

Op mijn CV staat onder andere dat ik enthousiast, doelgericht, open, intelligent, leergierig en doortastend ben. Maar ja, je moet maar net willen geloven wat iemand over zichzelf zegt? Opdrachtgevers waren o.a. Gemeente Utrecht, Gemeente Aalten, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, SOD-opleidingen, Hogeschool Management Documentaire Informatievoorziening, Schouten en Nelissen, MKB Cursus & Training, Van ‘t Loo – Van Eck, Linguarama, Palaver Trainingen, Ormit, Amorgos.