Aanbevelingen

Angela is een hele natuurlijke en rustige coach waar je je meteen bij thuis voelt. Ze weet op een lichte manier zware onderwerpen te belichten. (Annemarie)

Angela is a great coach! She coached me on several occasions and I experienced her kind, surprisingly simple and yet brilliant style of coaching, She helped me to see things more clearly and I found renewed motivation and inspiration. Coaching sessions with Angela are always fun, friendly and relaxing so that one hardly notices that she is also gently demanding and pushing her client to develop and grow. (Laura)

Aanvankelijk kwam ik met een concrete vraag bij Angela. Na een aantal minuten prikte zij hier door heen en confronteerde mij zonder te confronteren (heel knap!) met een onderliggend vraagstuk. Haar stijl van coachen is bewonderenswaardig, ze opende mijn ogen en heeft mij oprecht naar mezelf doen kijken. Haar openheid, oprechtheid, flexibiliteit en bovenal gezelligheid zijn maar een van de vele kwaliteiten. Ik kijk terug op een inspirerende en leerzame periode waarin Angela van grote waarde is geweest. Ik kan haar iedereen aanraden. (Esther)

Door haar open en persoonlijke benadering zorgt Angela voor een veilige sfeer waarin ik volledig mezelf kan zijn. Ze stelt de juiste vragen (niet de vragen die ik verwacht had), laat mij op mijn eigen antwoorden komen en heeft binnen 1 sessie al de kern weten te raken. Ik raad het aan om een (sollicitatie)training met haar te doen: ik ben me bewust geworden van gedachten en patronen die me tegen hielden. Bij mijn sollicitatie had ik daar geen last meer van en nu heb ik de baan van mijn dromen: dank! (M. van den Bos)

Tijd was één van mijn knelpunten en daarin bewees Angela al meteen flexibel te zijn. We ontknoopten samen mijn coachvragen. Door ze één voor één vast te pakken liet Angela mij weer bewust worden van de dingen die ik echt belangrijk vind. En toen dat helder werd, kreeg ik vanzelf weer ruimte. Ik heb er nog elke dag plezier van! (Annette)

Ik vond Angela erg prettig als coach, ze luisterde erg goed en we kwamen altijd uit op de kern waaruit mijn vraag voorkwam, dat was erg mooi. Daarnaast was haar betrokkenheid en enthousiasme erg fijn en kon ik langzamerhand meer mezelf zijn. (Sara)

Angela benadert je als een gelijkwaardige gesprekspartner. Op een zeer persoonlijke, maar professionele wijze wijst ze je op je bewustwording. Daarnaast creëert ze een prettige sfeer, ongedwongen en relaxed.
Het coaching-traject met haar heeft heel veel indruk op me gemaakt. Het heeft me veel voordeel opgeleverd, waarvan ik nog dagelijks plezier heb. (Nick)

Met veel enthousiasme en een heldere visie coacht Angela op zo’n beetje elk gewenst thema. Waar je stil staat brengt ze je in beweging; ze houdt je graag een wortel voor die je wel moet opeten. In korte tijd haalt ze iets uit jezelf waarvan je niet eens wist dat je het had en geeft ze richting aan de vragen die je hebt. Bedankt Angela, voor je inspirerende traject. Deze wortel was heerlijk! (Karen)