Aanbevelingen

Angela in een aantal woorden omschreven:
Nuchterheid, zeer betrouwbaar, toegankelijk, flexibel, stress bestendig en realistisch.

Voor diverse klanten huurde ik Angela in: met verschillende doelgroepen kan ze goed schakelen, haar communicatietrainingen zijn gewoon erg goed en praktijkgericht.

Daarnaast is Angela ook nog een fijn mens. Vandaar dat ik nog steeds graag met haar samenwerk en veel vertrouwen heb in haar als trainer, adviseur en coach

Willy Zelen – sr. Adviseur Learning and Development & Senior Procesbegeleider / trainer (LEAN/ agile) at Essent

——————

Samenwerken met Angela geeft richting aan een proces. Zij heeft doel en visie helder voor ogen. Door haar nuchtere kijk op dingen weet ze gemakkelijk in een paar (verdiepende) vragen de dingen helder te krijgen. Zij is altijd bereid te kijken naar eigen aandeel in proces en begeleiding.

Samenwerken met Angela betekent voor mij dat zij richting geeft aan de dag wanneer er afgedwaald mocht worden. Zij kan heel helder vragen: ” Leidt dit nog ergens toe?”, of ” Heb je helder voor ogen welke richting je op wilt en waar je wilt eindigen?”, zonder het creatieve proces te verstoren.

Suzanne Geysendorpher – Consultant onderwijs en zorg

——————

Angela offers great insight and workable solutions for a wide variety of situations, giving you the tools to get results. Every time we talk, I come away feeling better about myself, with a clearer sense of direction. She manages this by picking up on the language you use, the unspoken language and by sometimes just asking. A true expert makes solutions look simple. That’s what she achieves.

Marianne Blaauboer – Activity Plan Officer at Heritage Trust for the North West at Lytham Hall

——————

Angela heb ik leren kennen als een echte motivator. Ze weet op een duidelijke en spontane manier cursisten te motiveren om een stap meer te doen om het gewenste resultaat te halen. Haar manier van lesgeven is ongedwongen en resultaatgericht.

Harry Link – Sectiehoofd Expertise en Uitvoering afdeling Informatiediensten bij De Nederlandsche Bank

——————

Angela is een enthousiaste, positieve en nuchtere trainer, die meedenkt met haar deelnemers en klanten. Het is een genot om met Angela samen te werken aan verbetering en verbinding.

Mieke Baltus – Sr. Project-/Change Manager at Schouten & Nelissen

——————

Met Angela is het heerlijk sparren over wat voor training dan ook. We werken regelmatig samen. En dat is heel plezierig, want wij eenpitters kennen niet de luxe van veel collega’s om ons heen. Angela komt daarbij met onconventionele, maar heel effectieve oplossingen.

Olga Leever – De Schone Schrijfster