Coaching Promovendi

Wil jij je proefschrift vormgeven vanuit zelfvertrouwen, een werkwijze die jou op het lijf geschreven is en een goede relatie met je begeleiders? Daar ondersteun ik je graag bij.

Herken jij je in een van de volgende voorbeelden?

  1. Je voelt je in het diepe gegooid, en weet niet hoe je aan de kant kunt komen. → Ik help je om grip te krijgen op het werkproces, zodat dat je op gang komt en op gang blijft.
  2. Je promotor, begeleider of commissie doet niet wat jij wil. Ze zijn te weinig bereikbaar, denken te weinig met je mee, en je durft hen je échte struikelblokken niet voor te leggen omdat ze je ook beoordelen. → Ik help je om stevig in je schoenen te staan en oplossingen te creëren, zodat de voortgang van het proefschrift soepel verloopt.
  3. Je bent meer bezig met wat anderen van je verwachten en hoe je daar aan kunt voldoen, dan met het creëren van je eigen mening over je onderwerp. → Ik help je om vanuit jouw eigen stevigheid aan de slag te gaan, om van daaruit de discussie met je vakgenoten en begeleiders aan te gaan.
  4. Je hebt een cursus gevolgd (timemanagement, schrijven, presenteren) maar het toepassen lukt niet. → Ik help je om je blokkades boven water te krijgen en aan te pakken, zodat je wél in praktijk brengt wat je in praktijk wil brengen.
  5. Soms twijfel je of je wel door moeten gaan met je proefschrift. → Ik help je om keuzes te maken en te gaan voor wat je belangrijk vindt, zodat je een toekomst kunt creëren die bij je past. Met proefschrift, of zonder proefschrift.