Coaching Uitstelgedrag

Uitstelgedrag. Tsja. Heb jij coaching nodig, of toch niet? Als je graag wat langer over deze vraag nadenkt, klik dan op de links hieronder. Blijf je klikken? Dan is de kans groot dat coaching een goed idee is…

8583819573_5b3f2748b7Je kunt natuurlijk ook vóór je alle linkjes volgt eerst mailen om een gratis proefsessie aan te vragen. Dan heb je dat alvast gedaan, voor je uitstelgedrag toeslaat…

Wat je krijgt als je je laat coachen op uitstelgedrag, hangt een beetje van jezelf af. Sommige mensen benutten de coaching als een stok achter de deur. Bij wijze van spreken ben als ik coach de deadline die ze zo hard nodig hebben.

Andere mensen duiken het diepe in, om te ontdekken wat er achter hun uitstelgedrag zit. Zodat ze blijvend leren hoe ze het zelf aan kunnen pakken.

Weer andere mensen zoeken veel praktische tips en trucs om zichzelf op gang te krijgen en aan de gang te houden.

Er zijn zelfs mensen die ontdekken dat ze helemaal niet zo veel last hebben van uitstelgedrag als ze dachten. Ze ontdekken welke werkstijl en ritme ze echt hebben, en hoe daar zowel periodes van flinke activiteit als periodes van periodes van veel minder activiteit bij horen.

Ter inspiratie: